Lækkert lingeri kan være bedre end sexlegetøj

Afadmin

Lækkert lingeri kan være bedre end sexlegetøj

Lingeri kan have en ret positiv indvirkning på dit sexliv!

Når det kommer til sexlivet, så er lingeri et fantastisk krydderi. Faktisk kan det virke på samme højde som sexlegetøj gør. Springer du i noget frækt lingeri vil han uden tvivl bliver langt mere ophidset og det betyder naturligvis en lidt sjovere tur i kanen. 

Der findes et utal af forskellige typer når det kommer til hvad han er vild med. Nogle elsker blonder and lak eller læder. Nogle vil gerne have et par selvsiddende strømper, andre elsker hvis hun har en body på. Fetish kan være svært at sætte helt i kasser. Men der er dog et par overordnede. Der er det feminine lingeri, her snakker vi blonder, satin, silke og nylon. Det der understreger med en fed streg hvor feminin du er. Så er der fetish, hvor vi finder ting som lak, læder og latex. Her kan der også være en masse forskellige kombinationer. Nogle elsker lederremme der spændes på. Nogle kan ikke få nok af det skinnende latex der sidder helt til og har en skinnende overflade. 

Find ud af hvad hans fetish er, hvis ikke du allerede ved det!

Hvis ikke du allerede kender hans fetish, altså hvad han er mest vild med, så find ud af det. Dette kan du gøre ved at stille ham små spørgsmål her og der. Er i ude og handle, så hør hans mening til noget undertøj. Er han vild med læder og latex, så reagerer han nok ikke når du viser ham blondetrusser. Så på den måde kan du nemt finde ud af hvad du skal overraske ham i. 

Selvom du måske ikke er helt syg med at klæde dig i frækt lingeri, så gør det alligevel. Uanset om du syntes det ser underligt ud og at du “klæder dig ud”, hvilket virker lidt skørt, så kan du være sikker på han vil elske det. Desuden får du nok også det samme retur. Begynder du at klæde dig som han kan lide det, så får du ham nok også noget oftere i den skjorte du er vild med ham i. 

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar