Fede fælge gør bilen mere spændende

Afadmin

Fede fælge gør bilen mere spændende

Når det kommer til din bil, så kan et par fælge ændre dens udseende komplet.

Din bil kan uanset hvor smart, ny og fed den er hurtigt se kedelig ud med de forkerte fælge. Faktisk så er netop det udtryk du søger efter ved den bil, noget der kommer med de rigtige alufælge

Mange biler bliver fra forhandleren leveret med flotte fælge, men det koster en hel del af få de original. Køber du en brugt kan du også af og til opleve at du får den med stålfælge. Da det var dem der sad på da den forhenværende ejer solgte den. Det betyder at du nok skal på jagt efter nogle flotte fælge for at få en virkelig fed vogn. 

Alufælge er tit essensen i om din bil ser virkelig flot ud. selv en ferrari ser lidt kedelig ud med et par stålfælge og små dæk. Så er din bil udstyret med den slags, så kan du gøre den noget mere lækker med de rette “sko”. 

Hvilke alufælge skal du vælge

Først og fremmest drejer det sig jo om din smag. Du kan dog være sikker på at et par 19″ ser noget bedre ud end et par 15″. Hvis de altså kan være på din bil. De fleste biler kan køre med 17″ eller 18″ i dag. Mange er endda kommet op på 20″, hvilket er en pænt står fælge at have på bilen. Den giver bilen et nyt udtryk og jo større de bliver jo mere eksklusiv og sporty ser din bil for det meste ud. Snakker vi store SUV eller limosiner, kan du endda nogen gange sætte endnu større hjul på. 

Fælge kan matche med farve eller mønster. Der findes nemlig efterhånden et pænt bredt udvalg. Har du en rød eller blå bil, så kan du nemt finde fælge med samme farve. Det giver også et utrolig fedt udtryk hvis de matcher bilen på den måde. 

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar