5 tips til at vælge et hundemadmærke: Ingredienser Liste

Afadmin

5 tips til at vælge et hundemadmærke: Ingredienser Liste

Det er ikke let at vælge et hundemadmærke. Der er så mange mærker at vælge imellem, og de hævder alle, at de har den bedste ingrediensliste. Men hvad betyder det egentlig? I denne artikel vil vi hjælpe dig med at forstå vigtigheden af at se på ingredienslisten på etiketten på dit kæledyrs foder, og vi vil også give dig 5 tips til at vælge, hvilket mærke du skal købe!

Valg af hundefoder

Hvilken type ingrediensliste du skal kigge efter, afhænger af dit kæledyrs specifikke behov. Generelt set indeholder de bedste hundemadmærker fødevarer, der er så tæt som muligt på deres naturlige tilstand, som er hele og uforarbejdede. De bør også være fri for biprodukter og fyldstoffer som majs, hvedegluten, sojabønner og soja protein og kunstige konserveringsmidler.

Kig på ingredienslisten

Et tip til valg af hundemærke er at se på de fem første ingredienser på etiketten, da disse er de mest almindelige i det pågældende foder. Hvis du ser kød eller kødbiprodukter som en af de første ingredienser, er det et godt tegn! Men hvis de står højt oppe på listen, betyder det, at der er mange af dem i maden. Og hvis du ser mange kornsorter eller grøntsager på listen, kan det være et tegn på, at der ikke er nok kødbaserede ingredienser til at opveje alle disse fyldstoffer.

Undgå at købe et billigt hundefoder

Du har måske bemærket, at dit lokale supermarked sælger hundefoder? – Men her bør du lige tjekke ingredienslisten inden for oftest, når det er et billigt produkt, så er det også oftest billigt, at producerer, og her kan man så godt regne ud, at der ikke er meget kød i foderet, som der burde være. Hvis du er på udkig efter mad af god kvalitet, skal du sørge for, at prisen afspejler dette!

Kig på dit kæledyrs race

Hvis du har særlige bekymringer om din hunds helbred eller race (f.eks. hvis den er tilbøjelig til at udvikle allergier), er det vigtigt, at der tages hensyn til disse spørgsmål, når du vælger, hvilket fodermærke du skal købe. Til for at sikre dig, at du vælger det bedste foder til dit kæledyr, er det altid en god idé at tale med din dyrlæge.

Køb online

Det kan være en god ide at købe dit hundemad online. På den måde kan du hurtigt så et overblik over ingredienserne i det pågældende foder, prisen er som oftest også billigere, end hvis du køber det i en dyrehandel eller hos din dyrlæge.

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar