Strikning: Den bedste måde at holde dine hænder travlt og dit sind i fred

Afadmin

Strikning: Den bedste måde at holde dine hænder travlt og dit sind i fred

Strikning er en stor hobby for alle, der elsker at være kreative og har et strejf af tålmodighed. Det er en fantastisk måde at slappe af på og kan være meget givende, især når du er færdig med et projekt, som du er stolt af. Jeg elsker at strikke og har gjort det siden jeg var i folkeskolen. Jeg har strikket meget gennem årene og har brugt flere forskellige typer garn. Det mest almindelige garn, jeg brugte, var akrylgarn. Det var billigt, nemt at finde, og det var godt for begyndere, fordi det er blødt og nemt at arbejde med. Mine yndlingsfarver var lyse farver som pink, gul, lilla, orange og grøn. Jeg kunne også godt lide at bruge brogede farver som grøn og blå eller lilla og rød. For nylig har jeg strikket og hæklet med hørgarn.

25 kunst- og kunsthåndværksgaver til feriesæsonen

Kunst og kunsthåndværk er en fantastisk måde at knytte bånd til venner og familie og til at skabe smukke ting. Det kan være en sjov måde at slappe af på, og det er en fantastisk måde at lære nye færdigheder på. Hvad kan du lide at lave? Hvad er det for nogle ting, du gerne vil lære at lave? Hvilke ting vil du gerne lære at lave? Jeg har arbejdet på en novellesamling, som jeg har tænkt mig at udgive næste år. Jeg er også interesseret i at skrive en bog om byernes historie og videnskab. Hvad er nogle af dine yndlingsbøger (eller websteder) om urbanisme? The Death and Life of Great American Cities er nok den vigtigste bog om urbanisme, og Jane Jacobs' The Economy of Cities gav anledning til hele feltet.

Mayflower Yarn: Det perfekte garn til dit næste projekt

Mayflower garn er et luksuriøst, men alligevel overkommeligt garn lavet af 100% uld. Den kommer i en bred vifte af farver, hvilket gør den til det perfekte valg til ethvert projekt. Det bløde, men holdbare garn er perfekt til alt fra sweatere til tørklæder. Mayflower Collection af garn er produceret af den samme mølle, som forsyner topdesignere med deres førsteklasses kvalitetsgarn. Møllen har været familieejet og drevet i 5 generationer og producerer førsteklasses uldgarn. Mayflower-mærket er et kvalitetsmærke, som du kan stole på og har været benchmark for højkvalitetsgarn i mange år. 100 % Superwash Wool – 4 lag (fingervægt / 10 lag) 300 yards / 100 gram – 26 oz. 7 m pr. 1 tomme på nr. 1 – 225 mm nåle. 15 USD.

Garnbutikken du vil elske at strikke med

Hvis du leder efter en garnbutik, der har alt, hvad du kan ønske dig, så er en garn-onlinebutik det perfekte sted for dig! Du kan finde alle tænkelige farver, vægte og typer af garn, og du kan bestille det hele hjemmefra. Derudover tilbyder mange online butikker fantastiske rabatter og gratis fragt på ordrer over et bestemt beløb. Så uanset om du er nybegynder eller en erfaren strikker, er der helt sikkert en garn-onlinebutik derude for dig! Sommerens filmsæson bliver meget dystrere, da Warner Bros. har rykket Joaquin Phoenix-stjernefilmen Joker to måneder op. til 4. oktober 2019, har EW bekræftet. Joker-filmen, som er en selvstændig oprindelseshistorie for Batmans mest berygtede fjende, foregår i 1980'ernes Gotham City og er instrueret af Todd Phillips (The Hangover).

25 kunst- og håndværksidéer til at sætte skub i din kreativitet

Kunst og kunsthåndværk er en fantastisk måde at bruge lidt fritid på. Ikke alene er de sjove, men de kan også være meget terapeutiske. De kan hjælpe dig med at slappe af og rense dit sind. Der findes en masse forskellige kunst og håndværk derude, så du kan finde noget, der passer til dine interesser. Du kan også finde en masse online tutorials til at hjælpe dig i gang. Lav en liste over de ting, du vil gøre, og opbevar den ved dit skrivebord eller dit natbord. Dette vil give dig mulighed for at holde styr på, hvad du skal nå. Derefter er alt, hvad du skal gøre, at markere afsluttede elementer på listen, mens du arbejder på dem. Du kan henvise til din liste i løbet af dagen for at få motivation eller inspiration. Kunst og kunsthåndværk er en god måde at slappe af og have det sjovt på. De kan også hjælpe dig med at sove.

Fabrikssalg af garn: Få 50 % rabat på udvalgte farver

Der er noget særligt ved et fabriksudsalg af garn. Måske er det forventningen om at finde en god handel. Eller måske er det fornøjelsen af at opdage nye farver og teksturer. Uanset årsagen er et fabrikssalg af garn altid spændende.
I år har garnfabrikken et særligt udsalg. Alt garn er nedsat med 25 %. Derudover er der flere specielle tilbud tilgængelige. Køb for eksempel to garnnøgler og få en tredje gratis. Eller køb et garnnøgle og en strikkeopskrift til halv pris.
Udvalget af garn er fantastisk. Der er alle slags farver og teksturer at vælge imellem. Priserne er også meget rimelige. Faktisk er det muligt at købe nok garn til at lave flere trøjer til prisen af én i en detailbutik. Der findes også et bredt udvalg af strikkeopskrifter. Jeg har opskrifter til trøjer og jakker.

Link til artiklen

billigt garn

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar