Få en god nattesøvn med en kontinentalseng

Afadmin

Få en god nattesøvn med en kontinentalseng

En kontinentalseng er en seng, der har en hævet sektion i midten, der adskiller den i to halvdele. Denne type seng findes ofte på hoteller og er perfekt til par, der ønsker deres eget rum at sove i. En kontinentalseng kan også være nyttig for dem, der har problemer med at sove, fordi den giver dem mulighed for at få en mere behagelig sovestilling. seng er en seng, der er placeret i hjørnet af et rum på en diagonal. Indvendige senge bruges ofte i mindre rum eller i et soveværelse, hvor der er begrænset plads. Denne type sengegavl kan rumme et fodgærde til ekstra opbevaring. En indvendig seng er fantastisk til et par, der ikke har plads nok, men ønsker at have deres eget rum at sove i. King Size Sengegavle Dernæst vil du beslutte, om du vil have en ensfarvet-option-3.

Madrasser: En købervejledning til at vælge den rigtige

De bedste madrasser er dem, der tilpasser sig din krop og giver støtte. De bedste madrasser er også lavet med materialer af høj kvalitet, såsom memoryskum, der kan holde dig godt tilpas hele natten lang. Med disse kvaliteter behøver du måske aldrig gå til en anden madrasbutik igen. Madrassen er ikke bare et produkt, det er en investering. Du skal vide, at du køber noget, der er hver en krone værd, du bruger, fordi det bliver dit nye hjem i de næste fem til ti år.

Hvad betyder en kontinentalseng? Det betyder en seng med en bredere end normal soveflade.

En kontinentalseng er en type seng, der har en hævet platform i spidsen af sengen og en lav platform ved fodenden af sengen. Denne type seng er populær i Europa og bliver stadig mere populær i USA. En kontinentalseng kan bruges sammen med en række forskellige madrasser, herunder futons, luftmadrasser og memory foam-madrasser. Kontinentalsenge bruges ofte til gæster, der opholder sig i længere tid, såsom en uge eller længere, og betragtes som en alternativ til en futon. En kontinentalseng er normalt omkring 80 x 45 og kan købes hos en række møbelforhandlere. Sengerammen er lavet af træ, med sengegavlen hævet omkring 4-6 højt. I nogle tilfælde er fodbrættet også hævet. Både sengegavlen og fodpladen er normalt polstret for ekstra komfort.

Link til artiklen

tilbud kontinentalseng

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar