De perfekte seler til mænd 

Afadmin

De perfekte seler til mænd 

De perfekte seler til mænd 

Seler til mænd er den anderledes mulighed for en, der ønsker at holde bukserne oppe. Mange benytter i dag livrem for at holde bukserne oppe, her hos os forstår vi godt hvorfor seler er must have i sin garderobe. Fordi det er ikke blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemt ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en elegant løsning.  

Oprindelig brugt som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en almindelig del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at beholde bukserne oppe og var ej set som værende normalt opsat at have uden på sin skjorte som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på trøjen var med til at sætte detaljen på sit look og derigennem skille sig ud og det blev hurtigt et populært beslutning at seler til mænd blev påført uden på trøjen.  

Benyttes til tonsvis af former for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere enestående valg at anvede, da det skiller sig ud fra andre og giver dig muligheden for at kunne skille dig ud og kan bruges til alverdens bryllupper for at sætte ens eget personlige præg på ens outfit. Her kan man samtidig vælge i mellem en et utal forskellige typer af seler og differentierende farver, som dermed får en til at skille sig ud og fuldende sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos os har vi besluttet at føre et mere traditionelt sortiment og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at lave en kontrast til de typsike lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan også nemt benyttes, hvis man blot vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker man et enestående varemærke? 

Mangler man måske lidt identitet eller en del af din garderobe, der er med til at skille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da seler snildt kan blive ens varemærke for hvem du er og dermed giver ens outfit personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ikke nogen lov om at man ikke kan benytte seler til mænd sammen med en livrem, men det er en fælles forståelse, at det ej er svaret at sammensætte disse to bukseholdere på samme tid. som det nu er blevet til. Når bare man forstår denne uskrevne lov er det kun fantasien, der stiller grænser for hvad du kan benytte med seler til mænd. Normalt er seler til mænd en accessorie, når du bør have en smule pænere påklædning på og dermed er seler til mænd oftest benyttet oven på en skjorte, dog har man en lækker bluse eller t-shirt, uden print også være en lækker løsning.  

Finder vejen tilbage 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, som er moderne og derved kan man være blandt firstmovers til at få dem tilbage på moden. Vi er selv tosset med denne mode udvikling og har derfor et sortiment af seler til mænd, så du har valget for at vælge præcis de seler, som går i spænd med din personlige look.  

Om forfatteren

admin administrator

Skriv et svar