Stokerfyr Esbjerg, Vejen, FynStokerfyr til dig som bor i Esbjerg og Vejen samt på Fyn

Vi forhandler ikke længere Stokerfyr, men sælger stadig reservedele samt yder services på disse.

Stokerfyr – Når det giver mening

Ønsker du at skifte det gamle oliefyr ud med en miljøvenlig og effektiv varmeløsning? Så er et stokerfyr et oplagt valg. Vi tilbyder hele pakken; salg, montering, installation og service af dit nye stokerfyr, og vi sikrer altid, at det passer til dit behov. For at det kan lykkes har vi erfaret, at en god dialog og kundekontakt er vejen frem. Derfor lægger vi altid stor vægt på dig, dine ønsker og behov. Når vi kender dem har vi størst mulighed for at skræddersy et tilbud, der passer netop dig.

 

Her bør du overveje et stokerfyr

Vi både sælger og monterer stokerfyr ned til 25 kWh. Primært benyttes stokerfyrene til opvarmning af større bygninger som eksempelvis landbrug og godser. Her kan det i høj grad også betale sig at skifte til et stokerfyr, hvis du har korn eller skov. I så fald produceres eget brændsel i baghaven, hvorfor det kan gå hen og blive en meget billig løsning for dig. Vi har erfaret, at den optimale funktionsevne opnås, når bygningen/boligen er minimum 350 kvadratmeter.

 

Ring og hør nærmere

Det er vigtigt for os, at du får den optimale løsning, der ikke bærer præg af at være en ’mængdevare’. Derfor kommer vi altid forbi dig og inspicerer din bygning/bolig i fællesskab med dig, således du er sikker på et produkt, der netop passer til dig. Vi monterer og installerer i Esbjerg, Vejen om omegn, og skulle du bo længere væk, finder vi en løsning, der passer dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 20 02 81 for en uforpligtende snak.

Læs også mere omkring vores pillefyr her.

 

PH-Energy Stoker

 

P&H levere kun typegodkendte fyringsanlæg. Alle anlæg fra P&H er godkendt efter EN303-5 og må derfor installeres i hele EU. Alle produkter er af en høj kvalitet til fornuftige penge, derfor bliver de solgt til de fleste EU lande som f.eks. Tyskland, Østrig, Frankrig, Irland, England og Norge. P&H har generelt nogle af de højeste virkningsgrader og de laveste imisioner på alle deres kedler, bla. er PH12 svanemærket og dermed din sikkerhed for et produkt der lever op til nogle af de strengeste krav i Danmark og EU. Dette gælder på forbrændingen men også på de komponenter og leverandører der er med til at fremstille kedlerne. De vigtigste komponenter som styring og brænderør er dansk produceret, de fleste øvrige komponenter blive leveret fra producenter i tyskland. Dit komplette fyringsanlæg bliver samlet og kontrolleret i Skive. Vi ser frem til at levere en løsning der passer netop til dit behov.