Solvarme er en af de mest miljørigtige varmeløsninger, der findes, og med den hastige udvikling de seneste år på markedet er det produkter i høj kvalitet, vi kan tilbyde vores kunder.

Hos Jøno Montage sælger, monterer, installerer og servicerer vi solvarmeanlæg i alle størrelser. Derfor har vi helt sikkert også det anlæg, der passer til dig.

Her bør du overveje solfangere

Solvarme er en effektiv løsning til privatboliger, da den mængde sol, som det danske klima byder på, kan levere et anseeligt bidrag til en husstands årlige varmeforbrug. Og da sol er gratis energi, er det suverænt den billigste løsning.

Danmark ligger dog lidt for nordligt til, at solfangere kan bruges som den eneste varmekilde. Derfor vælger mange at kombinere det med et pillefyr, hvor vi kan lave en automatiseret installation, som betyder, at pillefyret først tænder, når solvarmeanlægget ikke producerer nok. Og omvendt slukker det, når der er rigeligt med sol, hvilket der vil være i de fleste af sommer- og forårsmånederne.

Få gratis konsulentbesøg

Det er vigtigt for os, at vi leverer præcis den løsning, som passer til den enkelte kunde. Derfor tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi sammen finder ud af, hvordan du/I får den optimale varmeløsning.

Priser inkl. moms

Læs mere om pillefyr og pillebrændeovne og stokerfyr.

Solvarmeanlæg

Medilux
Kontakt os for pris
Minilux

Vakuum solvarmeanlæg med varmvandsbeholder og radiator.

Perfekt til anlæg til sommerhus.

1 stk 15 rørs vakuum solfanger
1 stk 100 l. var,vandsbeholder med elspiral og eletronisk anode
1 stk pumpestation med styring, ekspantionsbeholder
1 rl. 15m 15mm kobberrør m. isolering
1 stk radiator og 3-vejsventil for overskudsvarme.

Kontakt os for pris